Flint nu scherp geprijsd in Sivo

Geplaatst op: 10 oktober 2024
Categorie:
Mobiel Interieur - Leolux_Flint_Sivo_0609240082 (1)

Een van de geliefde modellen in de Leolux-collectie is nu tijdelijk nóg aantrekkelijker geprijsd. Het veelzijdige bankenprogramma Flint is nu beschikbaar in de luxe Italiaanse kwaliteitsstof Sivo tegen een zeer scherpe prijs. Voor een beperkte tijd is de adviesprijs van een 2,5-zits Flint in Sivo verlaagd van €3.965,- naar slechts €3.295,-!

Waarom kiezen voor de Flint?

De Flint is een bijzonder geliefd model in de collectie van Leolux, ontworpen door de Duitse ontwerpstudio Beck Design. De vriendelijke, organische vormgeving past moeiteloos in nagenoeg elk interieur, of het nu modern en strak, chic of klassiek is. Met het Flint-programma kun je alle kanten op. Het model is verkrijgbaar als 2-, 2,5- en 3-zitsbank, en er is ook een vrijstaande divan in drie verschillende formaten beschikbaar. Daarnaast biedt het aanbouwprogramma de mogelijkheid om de mooiste hoekopstellingen te creëren.

De luxe van Sivo

De Italiaanse kwaliteitsstof Sivo is een belevenis op zich. Met een zorgvuldig afgewogen compositie van verschillende materialen, waaronder 55% wol, biedt de stof een luxueus gevoel. De fraaie gemêleerde weving is beschikbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren, waardoor er altijd een variant is die perfect bij jouw interieur past.

Mis deze unieke kans niet om de veelzijdige en stijlvolle Flint-bank in huis te halen tegen een gereduceerde prijs. Bezoek onze showroom en ervaar zelf de luxe en het comfort van de Flint in Sivo.

Ontvang 10% korting op jouw droomkast!
10 oktober 2024
Ontdek de nieuwste actie van Sunway
3 oktober 2024