Fold-actie: Profiteer van bijna 10% korting

Geplaatst op: 1 september 2024
Categorie:
Mobiel Interieur - FOLD in Fresco Lemon 2062

Bij het ontwerpen van de Fold heeft Roderick Vos, designer en art director van Pode, gestreefd naar een stoere, abstracte bank zonder overdaad aan detaillering. Het resultaat is een bijna minimalistisch ontwerp waarbij de bekledingsstof zoveel mogelijk wordt gevouwen, wat de naam ‘Fold’ verklaart. Door het minimum aan naden krijgen de karakteristieke en krachtige vormen alle aandacht.

De Fold-collectie biedt diverse opties, waaronder een loveseat, 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zitsbank. Voor wie liever een hoekopstelling heeft, zijn er elementen in dezelfde formaten beschikbaar, evenals diverse schakelbanken. Een chaise longue en een stijlvolle poef maken je bank compleet.

Extra scherpe prijzen op de Fold in Fresco
Het succesmodel van Roderick Vos is tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd in de stof Fresco, beschikbaar in 15 trendy kleuren. Tot en met 31 december 2024 profiteer je van extra scherpe prijzen om je te verleiden. De 2,5-zitsbank in Fresco is nu verkrijgbaar voor de scherpe prijs van €2.895,- in plaats van €3.125,-. Dit betekent bijna 10% extra korting ten opzichte van de bestaande promoprijs!

Mobiel Interieur - Stof Fresco Pode

 

 

 

 

 

 

 

Kom langs in onze showroom in Andijk om de Fold zelf te bekijken en te testen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte opstelling voor jouw interieur.

Nieuwe modellen
24 september 2024
Promotieactie eetkamerstoel Lola
17 juli 2024