Ontvang 10% korting op jouw droomkast!

Geplaatst op: 10 oktober 2024
Categorie:
Alf daFre Antis roomdivider - Mobiel Interieur

Hoe vier je 100 jaar interieurdesign? Met een leuke jubileumactie op kasten!
In 2024 vieren wij een bijzondere mijlpaal: Mobiel Interieur bestaat 100 jaar! Al sinds 1924 zijn wij dé specialist in interieurdesign en om dit te vieren, hebben we een speciale jubileumactie voor jou. Tot en met 31 oktober krijg je maar liefst 10% korting op al onze kasten. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol dressoir, een praktische bergkast, een moderne garderobekast of een TV-meubel, bij ons vind je het allemaal.

Ontwerp je eigen kast met onze 3D-tool

Bij Mobiel Interieur geloven we dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke stijl. Daarom bieden we je de mogelijkheid om zelf je eigen designkast te ontwerpen met onze 3D-tool. Hiermee zie je hoe jouw kast eruitziet in jouw thuissituatie. Zo weet je zeker dat je de perfecte kast kiest die past bij jouw interieur.

Onze passie voor kwaliteit en service

Sinds onze oprichting in 1924 hebben we een passie voor mooie meubels, kwaliteit en service. Ons assortiment bestaat uit een ruime collectie kasten in verschillende stijlen, materialen, kleuren en prijsklassen. Maar bij Mobiel Interieur vind je ook alles om jouw huis een thuis te maken, van vloeren en raambekleding tot eetkamerstoelen en lampen.

Mis het niet!

Deze jubileumactie geldt tot en met 31 oktober en is niet van toepassing op montagekosten en showroommodellen. Kom langs in onze showroom om jouw droomkast te ontwerpen en te profiteren van deze unieke korting. Vier samen met ons 100 jaar Mobiel Interieur en maak van jouw huis een stijlvol en functioneel thuis. Wij zijn extra geopend op zondag 13 oktober voor een speciale koopzondag!



Flint nu scherp geprijsd in Sivo
10 oktober 2024