Promotieactie eetkamerstoel Lola

Geplaatst op: 17 juli 2024
Categorie:
Mobiel Interieur - LABEL Lola eetkamerstoel actie

Bij Mobiel Interieur hebben we momenteel een actie op de Lola Dining, een stoel die niet alleen prachtig oogt, maar ook voelt als een zachte omarming. De unieke vormgeving van de Lola Dining, met een arm- en rugleuning die de ronde zitting volgt, zorgt voor een lichtvoetige en luchtige uitstraling zonder in te boeten op comfort.

Wat maakt de Lola Dining zo bijzonder?

De arm- en rugleuning van de Lola Dining lijken gekanteld, waardoor de rugleuning loskomt van de zitting. Dit geeft de stoel een moderne en elegante look. Ondanks het luchtige ontwerp biedt de Lola Dining optimaal comfort.

Inhoud actie

De actie van de Lola Dining is verkrijgbaar in Monza Melange of een 2-tone combinatie met Skora leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het fixed onderstel in Black Grey maakt de stoel niet alleen stabiel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Profiteer nu van onze speciale actie en haal de Lola Dining in huis voor slechts €699,- in plaats van €770,-.

Kom langs bij Mobiel Interieur en ervaar zelf de zachte omarming van de Lola Dining. Mis deze kans niet om stijl en comfort in huis te halen tegen een gereduceerde prijs!
Actie geldig tot en met 31 december 2024.

Fold-actie: Profiteer van bijna 10% korting
1 september 2024
Bellice: tijdelijk voor de laagste stofprijs
28 juni 2024